
مواد لازم برای هورن
طرز تهیه هورن
ابتدا شیر و روغن را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود، تا حدی که دمای آن حدود 37 تا 38 درجه سانتی گراد شود.
در ادامه خمیر مایه را افزوده و خوب هم بزنید تا داخل شیر حل شود، سپس نمک و شکر را افزوده و با هم زن برقی خوب هم بزنید.
در مرحله بعد آرد را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خمیر حاصل شود، خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود. دقت کنید خمیر زیاد سفت و یا زیاد شل نشود.
اگر احساس کردید خمیر زیادی چسبناک شده کمی آرد افزوده و خوب ورز دهید، روی خمیر را پوشانده و برای یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا ورآید.
بعد از یک ساعت خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده باز کرده و کمی ورز دهید، سپس آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و برای یک ربع دیگر کنار بگذارید.
بعد از یک ربع خمیر ها را به شکل یک توپ درآورده و آن ها را روی یک سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید تا به شکل یک دایره پهن و نازک با قطر تقریبی 37 سانتی متری درآید.
حالا هر دایره را به 8 مثلث یک اندازه برش بزنید، یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا باز شود.
روی هر مثلث خمیری را با کمک قلمو تخم مرغ بمالید، سپس مقداری از ژامبون ، پنیر خرد شده و خردل را در قاعده مثلث بریزید و آن را همانند شکل رول کنید تا به نوک مثلث برسید.
سینی فر را از قبل با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و رول ها هورن را داخل آن بچینید و روی آن ها تخم مرغ بمالید.
سینی را برای یک ربع در فری که با دمای 200 درجه گرم شده قرار دهید، زمانی که هورن ها طلایی شدند آن ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد هورن
هورن جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
هورن را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



دستور تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی + سس قارچ
گرانترین غذاهای دنیا یا قیمت های باورنکردنی
طرز تهیه “همبرگر” خانگی سالم و با طعمی دوست داشتنی
طرز تهیه “نان شکم پر” خوشمزه و متفاوت
پیراشکی گوشت : روش درست کردن با سیب زمینی
طرز تهیه “مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی”
طرز تهیه “مرغ مارپیچی” ؛ سالادی خوشمزه و دلچسپ
طرز تهیه “فلافل هویج” با سس کنجد