
طرز تهیه پاستای لیمویی با مرغ
مواد لازم پاستا با مرغ
پاستای پنه 450 گرم
سینه مرغ شنیسلی 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیر خرد شده 3 حبه
فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چای خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ½ پیمانه
پنیر پارمزان زنده شده ½ پیمانه
طرز تهیه پاستا با مرغ
پاستا را داخل آب در حال جوشیدن که کمی نمک هم به آن اضافه کرده ایم ریخته و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته می پزیم، سپس آبکشی می کنیم.
سینه های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و روی گریل یا در یک تابه مناسب که کمی ته آن با روغن چرب شده کباب می کنیم تا طلائی رنگ شده و کامل بپزند. سپس آن ها را داخل یک بشقاب گذاشته و به اندازه های انگشتی خرد می کنیم. می توانید سینه مرغ را با طعم رزماری گریل کنید.
3 قاشق روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم. سیر را به همراه فلفل قرمز داخل آن ریخته و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس پاستای پخته شده را در آن ریخته و حرارت را خاموش می کنیم و مواد را کامل زیر و رو می کنیم.
پاستا را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و مرغ را به آن اضافه می کنیم. آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم. آب لیمو را روی آن ریخته و کامل مخلوط می کنیم. قبل از سرو، پنیر پارمزان رنده شده را روی آن می ریزیم.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با مرغ
پاستا با مرغ جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پاستا با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .