پاستا تیلا پیلا
فیله ماهی تیلا پیلا را می توانید به صورت منجمد در سوپرمارکت ها پیدا کنید. این پاستا خواص بسیاری دارد و در عرض کمتر از یک ساعت آماده می شود.

مواد لازم برای پاستا خوشمزه تیلا پیلا

  • 225 گرم:ماکارانی
  • 340 گرم: فیله تیلاپیلا
  • 1/8 قاشق چایخوری:نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری: فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری:روغن زیتون
  • یک پیمانه:پیاز خرد شده
  • 225 گرم:مغز رازیانه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری:سیر تازه رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری:کیپر
  • یک قاشق چایخوری:پودر مخلوط سبزیجات عطری
  • 410 گرم:کنسرو گوجه فرنگی
  • 225 گرم: سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری:جعفری تازه خرد شده
پاستا

طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا

ابتدا فیله های ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کرده و کنار بگذارید.

ماکارونی را در جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید. سپس آبکش کرده و یک چهارم از آب آن را کنار بگذارید.

تابه ای را روی حرارت قرا داده و یک قاشق روغن را بریزید و بعد از داغ شدن ماهی مزه دار شده را داخل آن سرخ کنید.

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و باقی روغن را داخل آن بریزید و یک پیمانه پیاز خرد شده و رازیانه را داخل آن تفت دهید. 

در ادامه سیر ، پودر سبزیجات ، کیپر و ادویه را افزوده وکمی تفت دهید.

در مرحله بعد سس گوجه فرنگی ، کنسرو گوجه فرنگی و آب پاستا را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد.

بعد از اینکه سس غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید.

پاستا و ماهی را در ظرف دلخواه بکشید و سس را روی آن بریزید. 

در آخر با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

پاستا تیلا پیلا

نکات تکمیلی در مورد پاستا تیلا پیلا

پاستا تیلا پیلا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستا تیلا پیلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا ، طرز تهیه پاستا تیلا پیلا خوشمزه

518
این مطلب مفید بود ؟180
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ
وبگردی