
مواد لازم برای پاستا خوشمزه تیلا پیلا
- 225 گرم:ماکارانی
- 340 گرم: فیله تیلاپیلا
- 1/8 قاشق چایخوری:نمک
- 1/8 قاشق چایخوری: فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری:روغن زیتون
- یک پیمانه:پیاز خرد شده
- 225 گرم:مغز رازیانه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری:سیر تازه رنده شده
- یک قاشق غذاخوری:کیپر
- یک قاشق چایخوری:پودر مخلوط سبزیجات عطری
- 410 گرم:کنسرو گوجه فرنگی
- 225 گرم: سس گوجه فرنگی
- یک قاشق غذاخوری:جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه پاستا خوشمزه تیلا پیلا
ابتدا فیله های ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کرده و کنار بگذارید.
ماکارونی را در جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید. سپس آبکش کرده و یک چهارم از آب آن را کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرا داده و یک قاشق روغن را بریزید و بعد از داغ شدن ماهی مزه دار شده را داخل آن سرخ کنید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و باقی روغن را داخل آن بریزید و یک پیمانه پیاز خرد شده و رازیانه را داخل آن تفت دهید.
در ادامه سیر ، پودر سبزیجات ، کیپر و ادویه را افزوده وکمی تفت دهید.
در مرحله بعد سس گوجه فرنگی ، کنسرو گوجه فرنگی و آب پاستا را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد.
بعد از اینکه سس غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید.
پاستا و ماهی را در ظرف دلخواه بکشید و سس را روی آن بریزید.
در آخر با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا تیلا پیلا
پاستا تیلا پیلا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستا تیلا پیلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .