
شیوه درست کردن پاستا گوجه، زیتون و اسفناج با طعمی دلچسب
مواد لازم برای پاستا گوجه زیتون و اسفناج
- پاستا نپخته طرح دار :( حدود دو فنجان ) 225 گرم
- روغن زیتون :2 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز خرد شده :یک چهارم قاشق چای خوری
- سیر :2 حبه بزرگ که ریز خرد شده باشند
- گوجه فرنگی انگوری :دو فنجان ، از وسط به دو نیم تقسیم شده باشند
- آب سبزیجات :یک دوم فنجان (با قرار دادن مقداری سبزیجات در آب و جوشاندن آن بدست می آید)
- نمک :یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :یک چهارم قاشق چای خوری
- زیتون :10 عدد، بدون هسته و درشت خرد شده
- اسفناج :4 فنجان اسفناج
- ریحان خرد شده :یک چهارم فنجان
- پنیر پارمسان خرد شده :28 گرم (حدود یک چهارم فنجان)
طرز تهیه پاستا گوجه زیتون و اسفناج
ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. نصف لیوان از آب پاستا را جدا کرده و کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید، سیر را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. فلفل قرمز را خرد کرده و به تابه بیافزایید.
گوجه فرنگی ها را از وسط برش زده و به تابه اضافه کنید و تفت دهید، در ادامه زیتون ، آب سبزیجات و فلفل سیاه را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
پاستا و آب پاستا را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد، سپس اسفناج و ریحان را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. بعد از این که آب غذا کشیده شد و به غلظت رسید آن را در ظرف پذیرایی بکشید و پنیر پارمسان را روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا گوجه زیتون و اسفناج
پاستا گوجه زیتون و اسفناج جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پاستا گوجه زیتون و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .