پاستای بادمجان با پنیر فتا
برای یک دورهمی لذت بخش طبخ “پاستای بادمجان با پنیر فتا” بسیار مناسب می باشد که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.

 مواد لازم برای پاستای بادمجان با پنیر فتا

  • 400 گرم:ماکارونی نواری یا فتوچینی 
  • نمک و فلفل سیاه
  • نیم کیلوگرم:  بادمجان، نگینی خرد شده
  • 5 قاشق غذاخوری:روغن زیتون 
  • یک عدد:پیاز قرمز متوسط، خلالی
  • سه حبه: سیر رنده شده
  • دو پیمانه:اسفناج
  • 5 تا 6 عدد:برگ نعنا خرد شده
  • 60 گرم:پنیر فتا، خرد شده
پاستای بادمجان

طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا

ابتدا ماکارونی را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید.

حالا بادمجان ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و بامجان ها را در 3 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.

کمی نمک اضافه کرده و خوب هم بزنید ، بعد از این که بادمجان ها سرخ شدند ان را از روی حرارت بردارید.

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و بقیه روغن زیتون را داخل آن بریزید تا گرم شود، پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سیر را رنده کرده و با پیاز تفت دهید.

در ادامه اسفناج را خرد کرده و به تابه بیافزایید و تفت دهید ، حالا نعنای خرد شده و بادمجان ها را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده شعله را خاموش کنید.

در آخر پاستا را آبکش کرده و به مواد بالا اضافه کنید ، یک لیوان از آب پاستا را داخل آن بریزید، اجازه دهید مواد کمی با هم بپزد. پنیر خرد شده را افزوده  و مقداری فلفل روی آن بپاشید. 

پاستای بادمجان با پنیر فتا

نکات تکمیلی در مورد پاستای بادمجان با پنیر فتا

پاستای بادمجان با پنیر فتا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستای بادمجان با پنیر فتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا

4.510
این مطلب مفید بود ؟91
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ
وبگردی