
مواد لازم برای پاستای بادمجان با پنیر فتا
- 400 گرم:ماکارونی نواری یا فتوچینی
- نمک و فلفل سیاه
- نیم کیلوگرم: بادمجان، نگینی خرد شده
- 5 قاشق غذاخوری:روغن زیتون
- یک عدد:پیاز قرمز متوسط، خلالی
- سه حبه: سیر رنده شده
- دو پیمانه:اسفناج
- 5 تا 6 عدد:برگ نعنا خرد شده
- 60 گرم:پنیر فتا، خرد شده
طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا
ابتدا ماکارونی را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید.
حالا بادمجان ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و بامجان ها را در 3 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.
کمی نمک اضافه کرده و خوب هم بزنید ، بعد از این که بادمجان ها سرخ شدند ان را از روی حرارت بردارید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و بقیه روغن زیتون را داخل آن بریزید تا گرم شود، پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سیر را رنده کرده و با پیاز تفت دهید.
در ادامه اسفناج را خرد کرده و به تابه بیافزایید و تفت دهید ، حالا نعنای خرد شده و بادمجان ها را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده شعله را خاموش کنید.
در آخر پاستا را آبکش کرده و به مواد بالا اضافه کنید ، یک لیوان از آب پاستا را داخل آن بریزید، اجازه دهید مواد کمی با هم بپزد. پنیر خرد شده را افزوده و مقداری فلفل روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد پاستای بادمجان با پنیر فتا
پاستای بادمجان با پنیر فتا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستای بادمجان با پنیر فتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .