پلو ماهی قالبی

طرز تهیه “پلو ماهی قالبی”

کد مطلب : 14977تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهای دریایی میتوان به “پلو ماهی قالبی” اشاره داشت که در این مطلب دستور پخت آن را برای شما در نظر گرفته ایم.

مواد لازم برای پلو ماهی قالبی

  •     برنج:دو پیمانه
  •     فیله ماهی پخته شده:150 گرم
  •     پیاز:یک عدد
  •     سبزی ( گشنیز، جعفری، تره و شوید):چهار قاشق غذاخوری
  •     زعفران آب کرده:دو قاشق غذاخوری
  •     روغن زیتون و نمک:به میزان لازم

پلو ماهی

طرز تهیه پلو ماهی قالبی

برنج را بشویید و با 3 پیمانه آب و مقداری نمک به مدت 2 ساعت خیس دهید.سبزی ها را هم تمیز کنید و خوب بشویید و بعد خرد کنید.

سپس سبزی های خرد شده  را داخل کمی روغن تفت دهید .

برنج را هم روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا بپزد.

در این فاصله پیاز ها را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. بعد فیله ماهی پخته شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد از اینکه برنج پخت مقداری از برنج را زعفرانی کنید و مقدار دیگری از برنج را با فیله ماهی مخلوط کنید و مقدار دیگر را با سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید.

سپس قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا ته قالب برنج زعفرانی را و روی آن برنج مخلوط شده با ماهی و بعد روی لایه سوم، برنج با سبزیجات را بریزید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا برنج کمی در هم منسجم شود.

بعد روی دهانه قالب یک بشقاب بگذارید و  قالب را در بشقابی برگردانید.

نکات تکمیلی در مورد پلو ماهی قالبی

پلو ماهی قالبی جزو پلو و چلو میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
پلو ماهی قالبی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

پلو ماهی ، طرز تهیه پلو ماهی قالبی

424
این مطلب مفید بود ؟195
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ/ر
برچسب :
1 نظر به ثبت رسیده است
ناشناس1397-01-19
غذای خیلی خوبیه
اگر ماهی رو خوب طعم دار کنید و استخوان ها رو جدا کنید، واقعاً لذیذ میشه
10
وبگردی