
مواد لازم برای پنه با خامه و سالمون دودی
- 350 گرم:پنه ریگاته
- 2 قاشق چای خوری:کره
- 3 قاشق غذاخوری:موسیر
- 1 فنجان:خامه
- 1 قاشق چای خوری:آبلیمو
- 100 گرم:سالمون دودی
- 2 قاشق غذاخوری:پیازچه
- به میزان لازم: نمک و فلفل
طرز تهیه پنه با خامه و سالمون دودی
ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید. در این فاصله سس را درست کنید.
تابه ای را روی حرات قرار داده و کره را بریزید تا ذوب شود ، موسیر ، نمک و فلفل را بریزید و تفت دهید. در ادامه خامه را افزوده و اجازه دهید مواد گرم شده و بجوشد.
در آخر سالمون ، پیازچه و آبلیمو را افزوده و از روی حرارت بردارید.پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و سس را روی آن بریزید و سرو نمایید.
نکات
حتی الامکان در تهیه ی این غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید.
سالمون های دودی اغلب نمک فراوان دارند ، لذا فقط در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد پنه با خامه و سالمون دودی
پنه با خامه و سالمون دودی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پنه با خامه و سالمون دودی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز
دستور تهیه ماکارونی با مرغ خانگی مرحله به مرحله
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
طرز تهیه مرحله به مرحله ماکارونی خوشمزه
دلایل گرانی ماکارونی و تن ماهی
طرز تهیه “ماکارونی و پنیر”
دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه
طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج