
مواد لازم برای پنه با سس گوشت و میگو
- 1 بسته:پاستا پنه
- 3 حبه:سیر رنده شده
- 1 عدد: پیاز خرد شده
- 400 گرم:گوشت چرخ کرده
- 400 گرم:میگوی ریز
- 1 پیمانه:سس گوجه فرنگی
- 4 عدد:گوجه فرنگی رنده شده
- به میزان لازم:نمک و فلفل
- 1و نیم پیمانه:پنیر موتزارلای رنده شده
- 2 /1 پیمانه:پنیر پارمسان
- 2 ق س:جعفری خرد شده
- به میزان لازم: روغن
طرز تهیه پنه با سس گوشت و میگو
ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.در این فاصله سس را آماده نمایید ، میگوها را از قبل پاک کرده و خوب بشویید. سپس در تابه ای با کمی روغن سرخ کنید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا سرخ شود ، سیر را افزوده و سرخ نمایید. گوشت چرخ کرده را افزوده و اجازه دهید کمی پخته و سرخ شود.
در ادامه سس گوجه و گوجه خرد شده را بریزید و نمک و فلفل را اندازه کنید ، میگوی سرخ شده و جعفری خرد شده را افزوده و در تابه را بگذارید تا مواد سس پخته و غلیظ شود.
پاستا و سس را در یک ظرف مخلوط کرده و کنار بگذارید ، قالب مناسب فر را آماده کرده و نیمی از پاستا را بریزید ، سپس نیمی از پنیر را افزوده و بقیه پاستا را اضافه نمایید ، در آخر لایه ای از پنیر را بریزید و قالب را در فر بگذارید
تا با دمای 175 درجه سانتی گراد برای 20 دقیقه پخته و برشته شود.پنه گوشت و میگو را از فر خارج کرده و برشی از آن را در یک بشقاب قرار داده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پنه با سس گوشت و میگو
پنه با سس گوشت و میگو جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پنه با سس گوشت و میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز
دستور تهیه ماکارونی با مرغ خانگی مرحله به مرحله
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
طرز تهیه مرحله به مرحله ماکارونی خوشمزه
دلایل گرانی ماکارونی و تن ماهی
طرز تهیه “ماکارونی و پنیر”
دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه
طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج