
مواد لازم برای پنه با پنیر و گوجه فرنگی
- خامه چرب :2 پیمانه
- کنسرو گوجه فرنگی :یک پیمانه
- پنیر رومانو رنده شده : نصف پیمانه
- پنیر فونتینا رنده شده :نصف پیمانه
- پنیر گورگانزالو :1/4پیمانه
- پنیر ریکوتا :2 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا :100گرم
- نمک :3/4 قاشق چایخوری
- ریحان :برگ تازه
- پنه (پاستا لوله ای که اریب برش خورده است) :450 گرم
- کره خرد شده :4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنه با پنیر و گوجه فرنگی
ابتدا پاستا را در آب در حال جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.در این فاصله فر را با دمای 500 درجه فارنهایت گرم کنید.
کاسه ای بردارید و خامه ، کنسرو گوجه ، پنیر رومانو، پنیر فوتینا ، پنیر گورگانزالو، پنیر ریکوتا ، پنیر موتزارلا، نمک و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید.
پاستای آبکش شده را داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شده و یکدست شود.پاستا را در قالب مخصوص بریزید و برای 10 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و روی آن برشته و طلایی شود.
سپس آن را از فر خارج کرده و با چند برگ ریحان تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پنه با پنیر
پنه با پنیر جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پنه با پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز
دستور تهیه ماکارونی با مرغ خانگی مرحله به مرحله
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
طرز تهیه مرحله به مرحله ماکارونی خوشمزه
دلایل گرانی ماکارونی و تن ماهی
طرز تهیه “ماکارونی و پنیر”
دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه
طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج