
طرز تهیه “پیتزا مافین” خوشمزه و عالی به صورت مرحله به مرحله
مواد لازم پیتزا مافین
- پنیر موتزارلای رنده شده :½ پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده :½ پیمانه
- پوره هویج :½ پیمانه
- آرد :½ پیمانه
- آرد سبوس دار :½ پیمانه
- رب گوجه فرنگی :¼ پیمانه و 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ :2 عدد
- روغن گیاهی :3 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای :2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
- آویشن :½ قاشق چای خوری
- نمک :½ قاشق چای خوری
- جوش شیرین :½ قاشق چای خوری
طرز تهیه پیتزا مافین
کاسه بزرگی بردارید و آرد، بکینگ پودر، نمک، آویشن و جوش شیرین را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم و آماده شود.
تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود، سپس شکر، روغن گیاهی، پوره هویج، پارمزان، و یک چهارم رب گوجه را افزوده و با هم زن مخلوط نمایید.
حالا مخلوط آرد را با مخلوط تخم مرغ و هویج ترکیب کرده و هم بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
قالب های مافین را چرب کرده و با مواد خمیری که درست کرده اید پر کنید.
باقی مانده رب را روی مافین ها تقسیم کرده و در آخر روی هر کدام مقداری از پنیر موتزارلا بریزید .
مافین ها را برای نیم ساعت در فری که گرم کرده اید بگذارید، زمانی که سطح آن ها طلایی شد از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا مافین
پیتزا مافین جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیتزا مافین را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .



تاریخ روز جهانی پیتزا و پخت اولین پیتزا در ایران
طرز تهیه “پیتزا تابه ای” خانگی و خوشمزه بدون نیاز به فر
طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و خانگی
“پیتزا تابه ای” را مثل رستورانی درست کنید
وقتی پیتزا و همبرگر بلای جانتان می شود
دقایقی بعد خوردن پیتزا در بدن چه خبر می شود ؟
“پیتزا کبابی” ساده و فوق العاده خوشمزه که حتما باید امتحان کنید
دستور تهیه “کیک پیتزا” خانگی بسیار لذیذ