
زمان آماده سازی آن 10 دقیقه و زمان پخت آن هم 15دقیقه است و برای 4 نفر کفایت می کند.
مواد لازم پیتزای اسفناج و پنیر
نان پیتا 4 عدد کوچک
پنیر ریکوتا ½ پیمانه
پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
سیر له شده 1 حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اسفناج خردشده 300 گرم

طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر
منقل یا کباب پز را روشن می کنیم تا گرم شود. توری را با فاصله 10 سانتیمتر از حرارت، روی منقل می گذاریم. یک ظرف مناسب را با فویل می پوشانیم و نان های پیتا را روی آن در کنار هم می چینیم.
داخل یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا یا پنیر گودا، آویشن و سیر را ریخته و آنها را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم. سپس آنها را مخلوط کرده و روی نان ها می مالیم. روی آنها اسفناج قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل می پاشیم.
سینی را به مدت 4 تا 6 دقیقه روی توری می گذاریم تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود. سپس آن را داغ سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد پیتزای اسفناج و پنیر
پیتزای اسفناج و پنیر جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پیتزای اسفناج و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تاریخ روز جهانی پیتزا و پخت اولین پیتزا در ایران
طرز تهیه “پیتزا تابه ای” خانگی و خوشمزه بدون نیاز به فر
طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و خانگی
“پیتزا تابه ای” را مثل رستورانی درست کنید
وقتی پیتزا و همبرگر بلای جانتان می شود
دقایقی بعد خوردن پیتزا در بدن چه خبر می شود ؟
“پیتزا کبابی” ساده و فوق العاده خوشمزه که حتما باید امتحان کنید
دستور تهیه “کیک پیتزا” خانگی بسیار لذیذ