
طرز تهیه “پیتزای سیب زمینی” ژامبون
مواد لازم پیتزای سیب زمینی ژامبون
- ژامبون:150 گرم
- شاهی:30 گرم
- خمیر پیتزا:2 عدد
- سیب زمینی کوچک آبپز:2 عدد
- پنیر پیتزا :¾ پیمانه
- پیاز سرخ شده:2 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان:2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه یا کچاب: به مقدار دلخواه
طرز تهیهپیتزای سیب زمینی ژامبون
ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و خرد کنید، فر را با دمای 200 درجه روشن کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر را داخل سینی فر قرار داده و رب گوجه را روی آن بریزید و پخش کنید، سیب زمینی ها را روی خمیر بچینید و نیمی از پنیر پیتزا را بریزید.
ژامبون های خرد شده را ریخته و در ادامه پنیر پارمزان رنده شده را ریخته و در آخر باقی پنیر پیتزا را قرار دهید. شاهی را روی پیتزا بچینید و در فر بگذارید تا برای 10 تا 15 دقیقه پخته و پنیر برشته شود.
بعد از گذشت این مدت زمان ، پیتزا را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزای سیب زمینی
پیتزای سیب زمینی جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پیتزای سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .



تاریخ روز جهانی پیتزا و پخت اولین پیتزا در ایران
طرز تهیه “پیتزا تابه ای” خانگی و خوشمزه بدون نیاز به فر
طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و خانگی
“پیتزا تابه ای” را مثل رستورانی درست کنید
وقتی پیتزا و همبرگر بلای جانتان می شود
دقایقی بعد خوردن پیتزا در بدن چه خبر می شود ؟
“پیتزا کبابی” ساده و فوق العاده خوشمزه که حتما باید امتحان کنید
دستور تهیه “کیک پیتزا” خانگی بسیار لذیذ