
مواد لازم برای پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
- گوجه فرنگی فیله شده:2 عدد
- کنسرو ماهی تن:360 گرم
- پنیر موتزارلا:180 گرم
- فلفل سبز:1عدد
- خمیر پیتزا:دو ورقه
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق سوپخوری
- سیر ریزخرد شده:1حبه
- روغن زیتون بکر:2 قاشق غذاخوری
- نمک دریا:1 قاشق جایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده:نصف قاشق چایخوری
- ریحان تازه:20 برگ
طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
ابتدا روغن زیتون را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس رب گوجه فرنگی را بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ پس دهد.
در ادامه سیر را افزوده و کمی تفت دهید ، فیله گوجه فرنگی و فلفل و نمک را هم بریزید و اجازه دهید سس غلیظی حاصل شود.
اگر نان در فریزر است آن را خارج کنید تا کمی نرم شود. فر را هم با درجه 450 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
تن ماهی را با چنگال له کنید و با فلفل سبز و ریحان خرد شده مخلوط کنید. ابتدا لایه ای از سس گوجه را روی نان بمالید سپس از مخلوط تن ماهی و ریحان روی آن بریزید. در آخر پنیر را بپاشید و پیتزا را داخل سینی فر قرار دهید.
پیتزا را برای 10 دقیقه در فر بپزید. سپس با سس دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .