
طرز تهیه “چیکن استریپس” بوفالو با سالاد بلوچیزیک پیش غذای شیک
مواد لازم برای چیکن استریپس بوفالو با سالاد بلوچیز
- کره :2 قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی ساده :3 قاشق غذاخوری
- سس تند :1 تا 2 قاشق غذاخوری
- آرد گندم :½1 پیمانه
- تخم مرغ:2 عدد بزرگ
- سینۀمرغ پاک شده :675 گرم
- روغن گیاهی:4 پیمانه
- سالاد بلوچیز :در کنار غذا
طرز تهیه چیکن استریپس بوفالو با سالاد بلوچیز
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و به اندازه های دلخواه خرد نمایید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با کمی آب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود.
آرد ، نمک و فلفل سیاه را هم داخل کاسه دیگری مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.
تکه های مرغ را ابتدا داخل آرد بغلطانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره داخل آرد غوطه ور کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید.
در این فاصله قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود، در ادامه سس کچاپ و سس تند را افزوده و تفت دهید.
تکه های مرغ سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و با سالاد بلوچیز میل نمایید
نکات تکمیلی در مورد چیکن استریپس
چیکن استریپس جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
چیکن استریپس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .



دستور تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی + سس قارچ
گرانترین غذاهای دنیا یا قیمت های باورنکردنی
طرز تهیه “همبرگر” خانگی سالم و با طعمی دوست داشتنی
طرز تهیه “نان شکم پر” خوشمزه و متفاوت
پیراشکی گوشت : روش درست کردن با سیب زمینی
طرز تهیه “مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی”
طرز تهیه “مرغ مارپیچی” ؛ سالادی خوشمزه و دلچسپ
طرز تهیه “فلافل هویج” با سس کنجد