
طرز تهیه آسان و سریع “کئی انار” به سبک مازندرانی ها
مواد لازم برای کئی انار
- گردو : 100 گرم
- دانه های انار : 100 گرم
- کدو حلوایی : یک کیلوگرم
- عدس : 100 گرم
- لوبیا چیتی : 100 گرم
- پیاز : 100 گرم
- سیر : 50 گرم
- زردچوبه : 5 گرم
- نمک : به میزان لازم
طرز تهیه کئی انار
ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید و بعد با مقداری آب بپزید. بعد از اینکه حبوبات نیم پز شدند.کدو حلوایی را هم ریز ریز کنید و به حبوبات نیم پزشده اضافه کنید تا باهم پخته شوند.
بعد از اینکه مواد پخته شدند و آب انها بخار شد، آنها را با گوشت کوب له کنید.
سپس گردو را به همراه دانه انار ، سیرو پیاز داخل قابلمه ای تفت دهید و مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید بعد داخل آنها مقداری آب بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا جا بیفتند.
نکات تکمیلی در مورد کئی انار
کئی انار جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کئی انار را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .