
مواد لازم برای کاری میگوی هندی
- میگوی درسته :200 گرم
- پیاز خرد شده :300 گرم
- بادام زمینی بدون نمک :50 گرم
- زردچوبه :یک قاشق چایخوری
- گشنیز (پودر) :یک قاشق غذاخوری
- زیره سبز (پودر):دو قاشق چایخوری
- فلفل قرمز:یک قاشق چایخوری
- گرم ماسالا Garam masala:یک قاشق چایخوری
- نمک :یک تا دو قاشق چایخوری
- ماست ساده :150 گرم
- رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
- آب:3-2 پیمانه
- روغن مایع حداکثر :یک چهارم پیمانه
- سیر خلال و در داخل روغن سرخ شده :مقداری
طرز تهیه کاری میگوی هندی
ابتدا میگوها را پاک کرده و سرو ته آن را بزنید ، سپس رگ گیری کرده و پوست آن را بگیرید، میگوهای پاک شده را بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، سپس پیاز را افزوده و سرخ نمایید.
نمک ، فلفل ، زردچوبه و سایر ادویه ها را افزوده و اجازه دهید عطر آن ها بلند شود.
سپس پودر بادام زمینی و ماست را با هم مخلوط کرده و داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید.
حالا رب گوجه را هم بریزید و اجازه دهید مواد با هم مخلوط شوند، در آخر آب را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد.
در این میان سیرها را خلالی خرد کرده و با روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه جوشید میگوها را بریزید و بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.
روی کاری میگو را با خلال سیر سرخ شده تزیین کرده و سرو نمایید. این غذا یکی از غذاهای معروف هندی است که معمولا با نان هندی سرو میشود.
نکات تکمیلی در مورد کاری میگو
کاری میگو جزو غذای ملل - هندی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کاری میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “پوره بادنجان هندی” خوشمزه
طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer ( پاکستانی - هندی )
درست کردن پودینگ به سبک هندی به همراه طرز تهیه
نکات مهم در تهیه حلوای گاجار هندی
“بریانی هندی” تنوعی فوق العاده خوشمزه با مرغ
طرز تهیه “مرغ بلوطی” با سس خوشمزه و ساده
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
طرز تهیه استیک هندی با سالاد پنیر