
طرز تهیه کامل “کباب بلغاری” به صورت مرحله به مرحله
مواد لازم برای 8 سیخ کباب بلغاری
طرز تهیه کباب بلغاری
ابتدا گوشت را به شکل ورقه هایی با ضخامت نیم سانتی متر برش زده کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید ، سپس داخل روغن ، پیاز و فلفل خرد شده بخوابانید تا برای دو تا سه ساعت بماند.
حالا گوشت ها را با بیفتک بکوبید تا نازک و پهن شود، سپس میان هر گوشت یک تکه فلفل و پیاز قرار داده و آن را رول کنید.
گوشت ها را به سیخ بزنید و روی آتش کباب کنید و یا اینکه داخل تابه ای سرخ نمایید.
کباب های بلغاری را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان و یا پلویی که از قبل آماده کرده اید و به همراه سبزی تازه میل نمایید.
در صورت تمایل میتوانید گوجه و پیاز را حلقه ای برش زده و در کنار کباب ها بچینید و روی آن ها برش هایی از لیمو و برگ ریحان قرار داده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب بلغاری
کباب بلغاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب بلغاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .



دستور تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی + سس قارچ
گرانترین غذاهای دنیا یا قیمت های باورنکردنی
طرز تهیه “همبرگر” خانگی سالم و با طعمی دوست داشتنی
طرز تهیه “نان شکم پر” خوشمزه و متفاوت
پیراشکی گوشت : روش درست کردن با سیب زمینی
طرز تهیه “مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی”
طرز تهیه “مرغ مارپیچی” ؛ سالادی خوشمزه و دلچسپ
طرز تهیه “فلافل هویج” با سس کنجد