
طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب
مواد لازم برای کباب شترمرغ :
طرز تهیه کباب شترمرغ :
ابتدا گوشت شتر مرغ را به ضخامت یک و طول 4 سانتی متر برش بزنید .
سپس گوشت را با آب لیمو ترش ، سیر ، فلفل قرمز خرد شده ، روغن زیتون ،پودر تخم گشنیز ، پودر زیره سبز ،نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته در یخچال بخوابانید تا گوشت مزه دار شود.
بعد از سپری شدن زمان استراحت گوشت ها ، آنها را به سیخ بکشید و بین هر تکه یک عدد برگ مو و یا فلفل های رنگی بگذارید .
کباب ها ی به سیخ کشیده را روی آتش زغال و یا کباب پز ، قرار دهید تابه آرامی کباب شوند.سپس با سالسای گوجه فرنگی و زیتون آن را سرو کنید.
برگ بوها را از 2 ساعت قبل بخیسانید تا نرم شود اگر برگ بو در دسترس نبود از برگ نارنج یا پرتقال استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب شترمرغ
کباب شترمرغ جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب شترمرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .