
مواد لازم برای کباب کشمیری با سس مخصوص
مواد لازم برای سس مخصوص
- فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) :2 عدد
- پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ):2 عدد
- آبلیموی تازه :یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
- هل سبز :2 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای :500 گرم
- روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه:یک قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر خانگی حبه شده :300 گرم
- ادویه گراماسالا:یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص
ابتدا مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس خرد کرده و بشویید.
بعد از اینکه مرغ ها خشک شدند آن را در کاسه ای بریزید و با پودر زیره ،فلفل قرمز، فلفل سیاه ، گراماسالا، پودر زنجبیل، سیر رنده شده ، آبلیمو و ماست چکیده مخلوط کرده و برای 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
بعد از این که مرغ بخوبی مزه دار شد ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا گرم شود.
مرغ ها را به سیخ بکشید و داخل تابه بخوبی سرخ کنید تا پخته و برشته شود، در این فاصله سس را آماده نمایید.
برای درست کردن سس همه مواد را داخل تابه ای تفت دهید تا کمی نرم شود ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را بریزید و در آخر پنیر را افزوده و بعد از اینکه کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
سس را در کاسه ای بریزید و روی آن را با گشنیز تزیین کرده و با کباب کشمیری میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کباب کشمیری
کباب کشمیری جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب کشمیری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



طرز تهیه “قورمه مرغ هندی” خوشمزه
طرز تهیه مرغ برشته مراکشی بسیار خوشمزه
طرز تهیه کوبه مرغ خوشمزه خانگی
طرز تهیه “مرغ دودی” خوشمزه
خرید مرغ سالم با نکاتی که میخوانید
تمام بوی بد بوقلمون را با نمک بگیرید
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ در سریع ترین زمان
اشتباهات رایج در پخت مرغ خانگی که اکثرا نمی دانند