
مواد لازم پاچاتی کرالای هند با هویج
- ماست :نصف 1 پیمانه
- هویج رنده شده :450 گرم
- روغن نارگیل یا کره :1 قاشق غذاخوری
- دانۀ خردل سیاه :1 قاشق چایخوری
- کاری تازه :8 عدد
- زیرۀ سبز :1 قاشق چایخوری
- نمک : ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه پاچاتی کرالای هند با هویج
ابتدا داخل یک ماهیتابه متوسط مقداری کره یا روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شده و داغ شود،ولی حتما دقت کنید که به هیچ عنوان دود نکند.
سپس زیره و دانه خردل را در آن بریزید و درب ماهیتابه را ببندید تا در مدت زمان 10 دقیقه بپزد تا جایی که دانه ها بترکند.
در مرحله بعدی کاری را به مواد افزوده و مدت 5 دقیقه تفت بدهید تا عطر و بوی آن بیرون بزند و بعد نمک و هویج را به موادتان اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا هویج به قدری حالت کریسپی به خود بگیرد.
در پایان کار از روی حرارت غذا را بردارید و داخل ظرف دلخواهتان بریزید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود پس از خنک شدن ماست را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید پس از انجام تمامی مراحل ذکر شده پاچاتی آماده سرو می باشد.
نکات تکمیلی در مورد کرالای هند
کرالای هند جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کرالای هند را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “پوره بادنجان هندی” خوشمزه
طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer ( پاکستانی - هندی )
درست کردن پودینگ به سبک هندی به همراه طرز تهیه
نکات مهم در تهیه حلوای گاجار هندی
“بریانی هندی” تنوعی فوق العاده خوشمزه با مرغ
طرز تهیه “مرغ بلوطی” با سس خوشمزه و ساده
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
طرز تهیه استیک هندی با سالاد پنیر