کوفته تبریزی با بلدرچین
طرز تهیه “کوفته تبریزی با بلدرچین” شکم پر را در آشپزخانه نمناک یاد بگیرید و برای خانواده یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید.

مواد لازم کوفته تبریزی با بلدرچین :

  • گوشت گوسفند :2 کیلو
  • بلدرچین :2 عدد
  • تخم مرغ :2 عدد
  • برنج :1/2 پیمانه
  • لپه پخته و چرخ شده :1/2 پیمانه
  • پیاز داغ عسلی  :1/2 پیمانه
  • پیاز رنده شده  :1/2 عدد
  • گلسرخ خشک - آویشن خشک - مرزه خشک با هم :  یک ق چ
  • تره تازه خرد شده :1  پیمانه
  • ادویه خورشی  :1  قاشق چایخوری
  • آرد نخود چی :2  قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی :2  قاشق غذاخوری
  • زغفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
  • آلو ، زردآلو ، زرشک و گردوکوفته تبریزی :  به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و ادویه :  به مقدار لازم

کوفته تبریزی با بلدرچین شکم پر

طرز تهیه کوفته تبریزی با بلدرچین شکم پر:

 بلدرچین را تمیز کنید و داخل شکم آن نمک و  فلفل و به پوست آن زعفران دم کرده بمالید.

بعد در روغن تفت دهید و با گردو ، زرشک ، پیاز داغ ، آلو و زرد آلو شکم آن را پر کنید.

گوشت را با گوشتکوب برقی ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند.

سپس به آن نمک ، فلفل و تمام  ادویه جات به همراه لپه  و برنج پخته و چرخ شده و پیاز عسلی شده ، اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

مقداری سبزی خشک و تره تازه داخل  پیاز داغ  بریزید و کمی آب و رب گوجه  به آنها اضافه کنید تا رنگ بگیرد.

مایه گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و میان هر کدام یک بلدرچین گذاشته و با دست گرد کنید تا بسته شود.سپس ان ها را داخل قابلمه سس قرار دهید  تا با حرارت ملایم بپزد.

دقت کنید هنگام گذاشتن کوفته ها داخل قابلمه سس ، آب در حال جوشیدن نباشد ا، چون گوشت ترک میخورد.

کوفته تبریزی با بلدرچین

نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی با بلدرچین

کوفته تبریزی با بلدرچین جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوفته تبریزی با بلدرچین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته تبریزی با بلدرچین شکم پر

4.140
این مطلب مفید بود ؟337
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
وبگردی