
طرز تهیه “کوفته تبریزی با بلدرچین” شکم پر بسیار لذیذ و متفاوت
مواد لازم کوفته تبریزی با بلدرچین :
- گوشت گوسفند :2 کیلو
- بلدرچین :2 عدد
- تخم مرغ :2 عدد
- برنج :1/2 پیمانه
- لپه پخته و چرخ شده :1/2 پیمانه
- پیاز داغ عسلی :1/2 پیمانه
- پیاز رنده شده :1/2 عدد
- گلسرخ خشک - آویشن خشک - مرزه خشک با هم : یک ق چ
- تره تازه خرد شده :1 پیمانه
- ادویه خورشی :1 قاشق چایخوری
- آرد نخود چی :2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- زغفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
- آلو ، زردآلو ، زرشک و گردوکوفته تبریزی : به مقدار لازم
- نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته تبریزی با بلدرچین شکم پر:
بلدرچین را تمیز کنید و داخل شکم آن نمک و فلفل و به پوست آن زعفران دم کرده بمالید.
بعد در روغن تفت دهید و با گردو ، زرشک ، پیاز داغ ، آلو و زرد آلو شکم آن را پر کنید.
گوشت را با گوشتکوب برقی ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند.
سپس به آن نمک ، فلفل و تمام ادویه جات به همراه لپه و برنج پخته و چرخ شده و پیاز عسلی شده ، اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
مقداری سبزی خشک و تره تازه داخل پیاز داغ بریزید و کمی آب و رب گوجه به آنها اضافه کنید تا رنگ بگیرد.
مایه گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و میان هر کدام یک بلدرچین گذاشته و با دست گرد کنید تا بسته شود.سپس ان ها را داخل قابلمه سس قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد.
دقت کنید هنگام گذاشتن کوفته ها داخل قابلمه سس ، آب در حال جوشیدن نباشد ا، چون گوشت ترک میخورد.
نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی با بلدرچین
کوفته تبریزی با بلدرچین جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوفته تبریزی با بلدرچین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .