
طرز تهیه “کوفته تبریزی با مرغ” معروف و پرطرفدار
کد مطلب : 18660تعداد نظرات : 3 نظرزمان مطالعه : 2 دقیقه
کوفته های تبریز معروف است. از کوفته های بزرگ گوشت و برنج و لپه گرفته تا کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ. “کوفته تبریزی با مرغ” از کوفته گوشت راحت تر است و سریع تر درست می شود.
مواد لازم برای کوفته تبریزی با مرغ
- سینه مرغ :2 عدد
- پیاز :1 عدد
- جعفری خردشده :2 ق س
- تخم مرغ :1 عدد
- گردوی خردشده :1 ق س
- پیازداغ:1 ق س
- رب گوجه فرنگی :2 ق س
- نمک،فلفل و زردچوبه :به اندازه لازم
- روغن زیتون :به میزان لازم
طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ
ابتدا سینه مرغ را چرخ کنید.بعد پیاز را رنده کنید و با جعفری خردشده خلوط کنید.بعد به این مخلوط مرغ چرخ شده ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند.
داخل قابلمه ای مناسب 4 لیوان آب بریزید و رب گوجه فرنگی را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل داخل آن مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
از موادتان به اندازه یک گردو بردارید و در کف دستتان پهن کنید . بعد روی آن گردو و پیازداغ بریزید و به حالت گلوله در بیاورید. سپس درون آب در حال جوش بیندازید.
بعد از 10 دقیقه جوشیدن ، حرارت را کم کنید و صبر کنید تا کوفته ها به مدت 40 دقیقه خوب بپزند و جا بیفتند.
کوفته تبریزی با مرغ
نکته :
نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی با مرغ
کوفته تبریزی با مرغ جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کوفته تبریزی با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .