
مواد لازم برای کوکو سیب زمینی پنیری
- سیب زمینی:4عدد متوسط
- پنیر پیتزا:نصف لیوان
- پودر سوخاری: 1 لیوان
- تخم مرغ : 2 عدد
- پیازچه:2 قاشق غذا خوری خرد شده
- خامه ترش: به میزان لازم برای تزئین
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری
ابتدا سیب زمینی ها را با کمی آب بپزید . بعد پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید و یا بکوبید تا پوره شود.
سپس سیب زمینی را با تخم مرغ ، پنیر رنده شده، پیازچه ، پودر سوخاری و نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد کوکو بردارید و با دست سطح آن را صاف کنید و داخل روغن سرخ کنید .
وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ کنید.کوکو ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با خامه ترش تزیین کنید .
نکته:
میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکو سیب زمینی پنیری
کوکو سیب زمینی پنیری جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکو سیب زمینی پنیری را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .