
مواد لازم برای کوکو کنگر
گوشت چرخ کرده: 100 گرمکنگر پاک کرده: 250 گرمزرشک (برای تزیین روی کوکو):10 گرمهویج: دو عدد متوسطسیب زمینی:یک عدد متوسطپیاز:دو عددتخم مرغ:چهار عددگوجه فرنگی (برای تزیین):یک عدد کوچکروغن مایع:یک پیمانهآب:یک پیمانهزعفران دَم کرده:به میزان لازمنمک، فلفل سیاه و زردچوبه:به میزان لازمادویه ی پلویی:به میزان لازم
طرز تهیه کوکو کنگر
کنگر را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید .بعد یک پیمانه آب به آن اضافه کنید تا بپزد.هویج خرد شده را هم آبپز کنید .
داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های خرد شده را داخل روغن تفت دهید.وقتی سیب زمینی ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و پیاز را داخل روغن تفت دهید.
بعد از طلایی شدن پیاز ، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
گنگر پخته شده را به همراه هویج ، سیب زمینی و گوشت سرخ شده با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه پلویی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. (البته یک عدد زرده را برای مخلوط گوجه فرنگی و زرشک نگه دارید)
سپس تخم مرغ هارا به مایه کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه کوکوی یکدستی به وجود بیاید.
مقداری روغن داخل تابه بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را داخل تابه بریزید .
گوجه فرنگی سفت و کوچکی را ریز خرد کنید و با زرشک مخلوط کنید و یک عدد زرده تخم مرغ را هم به آنها اضافه کنید و روی کوکو بریزید و با پشت قاشق روی کوکو را کمی فشار دهید تا مواد رویه به کوکو بچسبند.
کوکو را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را ببندید تا کوکو خوب پخته شو د. برای پخت این کوکو لازم نیست سمت دیگر کوکو را برگردانید تا سرخ شود.
نکات تکمیلی در مورد کوکو کنگر
کوکو کنگر جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوکو کنگر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .