
مواد لازم برای کوکوی اشپل
طرز تهیه کوکوی اشپل
سبزی را پاک کنید و بشویید. بعد از شستن در آبکش بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود.
سپس سبزی را با سیر ، پیاز و سیب زمینی داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید. پوسته روی اشپل را بگیرید و رگ های خونی داخل آن را در بیاورید و تخم ها را از هم باز کنید و به مواد چرخ شده اضافه کنید و با میکسر له کنید.
مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و در آخر تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و خوب هم بزنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد تمام مایه کوکو را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود. سپس کوکو را برش بزنید و طرف دیگر آن را برگردانید تاسرخ شود.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی اشپل
کوکوی اشپل جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کوکوی اشپل را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .



شام لذیذ امشب : طرز تهیه “ماهی فسنجان”
غذاهای محلی گیلان؛ لیست مزه های بی نظیر
آداب و رسوم زیبای گیلانی های مهمان نواز
طرز تهیه “دیبیجا” از غذاهای محلی گیلانی ها
طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”
طرز تهیه “سیر قلیه” گیلانی
طرز تهیه “باقلا قاتق” گیلانی با نکات طلایی و ضروری
پیشنهاد عالی و خوشمزه برای تهیه غذای “فندق قاتق”