
طرز تهیه “بروسکتای استیک” با سس کره قهوه ای و طعمی لذیذ
کد مطلب : 18735زمان مطالعه : 2 دقیقه
بروسکتا یک پیشغذای ایتالیایی است که در انگلیسی به آن بروشتا (Bruschetta) میگویند. میزان مواد این دستور برای 8 نفر کافی است که هر کس 2 تکه از این “بروسکتای استیک” خوشمزه را میتواند میل کند.
مواد لازم برای بروسکتای استیک با سس کره قهوه ای
- گوشت راسته یا استیک تندرلوین :120 گرم
- انبه خرد شده:نصف پیمانه
- نان باگت فرانسوی :16 تکه
- برگ گشنیز تازه :2 قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز :2 عدد
- نمک:یک قاشق غذاخوری
- کره آب شده:یک قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی :یک قاشق غذاخوری
- شکر :½ قاشق چایخوری
- دانه خردل زرد :½ قاشق چایخوری
- فلفل :⅛ قاشق چایخوری
- زردچوبه :⅛ قاشق چایخوری
طرز تهیه بروسکتای استیک با سس کره قهوه ای
در ابتدا فلفل های قرمز را ریزخرد کنید.سپس داخل کاسه ای فلفل قرمز را با آبلیمو، شکر، مقداری نمک و زردچوبه و نیز برگ گشنیز مخلوط کنید و بگذارید این مخلوط به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بماند.
داخل یک قابلمه کوچک تفلون مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
یک دانه خردل را داخل قابلمه بیاندازید و آنقدر تفت دهید تا دانه خردل بترکد.
سپس بقیه دانههای خردل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا روغنی شوند. در قابلمه را بگذارید و به آرامی تکان دهید تا در اثر حرارت تمام دانهها بترکد .
کره را داخل قابلمه بیندازید و درب قابلمه را بگذارید و حدود 30 ثانیه حرارت دهید.
بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
انبه های خردشده را به مخلوط دانههای خردل اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر با سرعت ملایم آنها را هم بزنید.
گوشت راسته را به ضخامت دو نیم سانتیمتر برش دهید.و روی آن به اندازه ⅛ قاشق چایخوری نمک و فلفل بپاشید.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن داخل آن اسپری کنید.سپس گوشت استیک را داخل تابه بگذارید و دو طرف آن را هر کدام به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا ازخامی در بیاید.
5 دقیقه صبر کنید تا استیک کمی نرم شود، سپس آن را از وسط به لایههای باریکتر برش بزنید.
باگتها را به صورت مورب به ضخامت 1.5 سانتیمتر ببرید و روی آن کره بمالید و در تابه تست کنید.
سپس نان های تست شده را داخل ظرف صافی قرار داده و کمی گوشت سرخ شده یا استیک های نواری بریده شده را روی آن ها گذاشته و مخلوط انبه و دانه های خردل را روی آن ریخته و سرو کنید.
بروسکتای استیک با سس کره قهوه ای
نکات تکمیلی در مورد بروسکتای استیک
بروسکتای استیک جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بروسکتای استیک را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
“پنیر توپی” خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه “سیب زمینی سرخ کرده با پوست” و پنیر و ژامبون
“توپک مرغ با کنجد” همراه با دستور تهیه خوشمزه
طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی