
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه
کشک بادمجان غذای ساده و خوشمزه می باشد که می توان آن را هم سرد و هچنین گرم نیز سرو نمود و به خاطر وجود کشک از خواص سلامت و بهبود موها و همچنین تحریک اشتها برخوردار می باشد.
این بار در بخش آشپزی سایت نمناک همراه شما هستیم تا در کنار هم به پخت و آشنایی با طرز تهیه کشک بادمجان با بادمجان سرخ کرده بپردازیم.
مواد مورد نیاز کشک بادمجان
ابتدا مواد لازم بیان شده در زیر را آماده کنید تا به سراغ دستور تهیه اصلی کشک بادمجان برویم :
مواد لازم | مقدار لازم |
بادمجان | 1 کیلوگرم |
نمک | به میزان لازم |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق مرباخوری |
نعنا خشک | 3 قاشق |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 6 حبه |
گردوی آسیاب شده | 2 قاشق غذاخوری |
کشک | نصف پیمانه |
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
مرحله اول :آماده کردن بادمجان ها
مرحله دوم :سرخ کردن بادمجان
1.جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آوریدد و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید تا آبی که در داخل بادمجان موجود می باشد تخلیه شود.
مرحله سوم :سرخ کردن پیازها
مرحله چهام :افزودن ادویه ها
مرحله پنجم :له کردن بادمجان ها
مرحله ششم :افزودن سیر
مرحله هفتم :نعنا ها را اضافه کنید
مرحله هشتم :اضافه کردن کشک
مرحله نهم :افزودن آب به مواد
2.چون کشک خودش شور است باید در ریختن نمک داخل کشک بادمجان احتیاط کنید تا غذا شور نشود.
مرحله نهایی :سرو کشک بادمجان
3.کشک بادمجان در صورتی که پخته شده باشد یعنی اینکه از مواد لازم خود مرکب شده باشد حاوی 190 تا 230 کیلو کالری می باشد.
نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان
کشک بادمجان جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کشک بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .