
این بار بلال را بجای اینکه روی آتش بگیرید ،داخل آب نمک بپزید و با کره ای به طعم پیازچه نوش جان کنید. کره پیازچه را در ظرف دربسته می توانید یک هفته قبل از سرو کردن آماده کرده و در یخچال نگه دارید.
مواد لازم برای ذرت با طعم کره و پیازچه
- ذرت :8 عدد
- کره :120 گرم
- پیازچه خردشده :¼ پیمانه
- فلفل :⅛ قاشق چای خوری
پخت ذرت
طرز تهیه ذرت با طعم کره و پیازچه
کره را از چند دقیقه قبل تر بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دما با محیط شود. سپس کره را به همراه ،پیازچه و فلفل مخلوط کنید تا یک دست شود.
داخل یک کاسه یا لیوان را با سلفون بپوشانید و مخلوط کره را در آن بریزید و روی آن را صاف کنید و با سلفون بپوشانید.
سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال و یا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
ذرت های درسته را در قابلمه ای از آب نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و دانه هایشان نرم شود.
مخلوط کره را از یخچال بیرون بیاورید و از ظرف خارج کنید و داخل یک بشقاب بریزید.
سپس ذرت های پخته شده ی داغ را روی کره بمالید و نوش جان کنید..
ذرت با طعم کره و پیازچه
نکات تکمیلی در مورد ذرت با طعم کره
ذرت با طعم کره جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ذرت با طعم کره را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
“پنیر توپی” خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه “سیب زمینی سرخ کرده با پوست” و پنیر و ژامبون
“توپک مرغ با کنجد” همراه با دستور تهیه خوشمزه
طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی