
مواد لازم سالاد اسفناج با گردو
- جوانه اسفناج : 450 گرم
 - پنیر بز: 113گرم
 - سیر ریز شده: 1 حبه
 - گردوی کامل: 113گرم
 - روغن زیتون: ¾ پیمانه
 - فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
 - سرکه کاج: ¼ پیمانه
 - کرنبری خشک :¼ پیمانه
 - کره آب شده:1 قاشق غذاخوری
 - شکر :1 قاشق غذاخوری
 - ترکیب خردل و عسل: 1 قاشق غذاخوری
 - فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
 - نمک و فلفل: به میزان لازم
 
طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو
ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و کره آب شده را به همراه گردو و شکر خوب مخلوط کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و فر را روشن کنید و روی درجه 149 تنظیم نمایید و گردوها را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بپزد.
در این فاصله به سراغ سس سالاد بروید.
یک کاسه کوچک بردارید عسل را به همراه سرکه ، سیر و فلفل قرمز داخل آن بریزید و هم بزنید، سپس روغن زیتون را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سس آماده شده را کنار بگذارید و یک ظرف بزرگ بردارید و کاهو و جوانه اسفناج را داخل آن بریزید، فلفل دلمه ها را خرد کنید و به کاهو و اسفناج اضافه نمایید.
بقیه مواد را به سالاد افزوده و خوب مخلوط کنید و در آخر مقداری از سس را به سالاد اضافه نمایید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج
سالاد اسفناج جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی 
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر