
مواد لازم سالاد برنج هندی
- برنج قهوه ای 100 گرم
- برگ گشنیز خردشده 1 پیمانه
- برنج سفید ¾ پیمانه
- کشمش ⅓ پیمانه
- مغز بادام ⅔ پیمانه
- ماست ⅔ پیمانه
- ترشی لیمو (هندی) ½قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد برنج هندی
ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.
کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
سالاد را میتوانید با مقداری کشمش و گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
این سالاد را میتوانید به عنوان ناهار ، پیش غذا یا شام میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد برنج هندی
سالاد برنج هندی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد برنج هندی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر