
سالاد ذرت و پیازچه را می توانید از قبل آماده کنید. فقط باید روی آن را پوشانده و چند ساعت در یخچال بگذارید. قبل از سرو کردن، آن را به دمای محیط برسانید. این سالاد در 15 دقیقه آماده می شود؛ این میزان مواد برای 8 نفر کافی است.
مواد لازم سالاد ذرت و پیازچه
- ذرت پخته شده (850 گرم)
- پیازچه خرد شده (3 ساقه)
- سرکه سفید (3 قاشق غذاخوری)
- روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)
- ترخون ریز خرد شده (1 قاشق غذاخوری)
- نمک درشت (به میزان لازم)
- فلفل آسیاب شده ( به میزان لازم)
طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه
برای درست کردن این سالاد ابتدا پیازچه ها را حلقه حلقه خرد کنید. ترخون تازه را ساطوری کنید و ذرت را از قبل بپزید و بگذارید خنک شود و آب آن برود ، حالا همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط کنید.
در آخر فلفل ، سرکه و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سالاد را داخل یخچال بگذارید .
چند ساعت قبل از سرو سالاد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.
نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت
سالاد ذرت جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر