
مواد لازم برای سالاد سالسای میگو و آووکادو
- فلفل قرمز (فلفل شیرین بدون هسته و خرد شده) : 1 عدد
 - پیازچه (خرد شده) : 3/4 فنجان
 - آووکادو (متوسط - پوست کنده و خرد شده) : 2 عدد
 - گشنیز (خرد شده) : 1 فنجان
 - میگو (پخته و خرد شده) : 450 گرم
 - گوجه فرنگی(متوسط - بدون هسته و خرد شده) : 2 عدد
 - خیار (بدون پوست و هسته و خرد شده) : 1/2 فنجان
 - آبلیمو : 3 قاشق غذاخوری
 - فلفل سبز (بدون هسته و خرد شده) : 1 عدد
 - نمک : 1 قاشق چای خوری
 - فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری
 - نان تورتیلا (ترد) : به مقدار لازم
 
طرز تهیه سالاد سالسای میگو و آووکادو
ابتدا میگو را پاک کرده بشویید و آن را بپزید، میگوهای پخته شده را خرد کنید و کنار بگذارید و بعد گوجه را خرد کرده و خیار را پوست گرفته خرد نمایید.
آووکادو را پوست گرفته ، هسته آن را دربیاورید و خرد کنید. پیازچه ها را حلقه ای برش بزنید و در آخر گشنیز را پاک کرده بشویید و خرد نمایید.
ظرف مخصوص سالاد را آماده کرده و میگوی پخته شده را به همراه سایر مواد بالا داخل آن بریزید و با هم مخلوط نمایید.
در آخر آبلیمو ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سالاد را با برگ های گشنیز تزیین کرده و با نان ترتیلای ترد سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد سالسای میگو
سالاد سالسای میگو جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد سالسای میگو را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی 
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر