
مواد لازم سالاد سالمون دودی
طرز تهیه سالاد سالمون دودی
ابتدا ژامبون ها را روی حرارتی ملایم در یک تابه مناسب سرخ کنید تا ترد شود.
بعد از سرخ شدن ژامبون ها بهتر است آنها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
تخم مرغ ها را بگذارید تا آب پز شوند.
در این فاصله بهتر است به سراغ درست کردن سس برویم.
برای درست کردن سس ابتدا موسیر ریز شده ، سس مایونز ، شوید خرد شده ، آبلیمو و دوغ و مقداری نمک را در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا خوب مخلوط شود در آخر فلفل تازه آسیاب شده را به سس اضافه کرده و درب آن را بگذارید و برای نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
به سراغ ژامبون ها رفته و آنها را خرد کنید.
حالا کاهو را طوری که پر پر نشود تکه کنید و روی سینی سالاد قرار دهید.
تخم مرغ ها را پوست کنده و به 4 قسمت برش بزنید.
هسته آووکادو را دربیاورید و پوست آن را بکنید و خرد کنید.
سالمون پخته شده را هم به قطعات مناسب برش بزنید.
ژامبون خرد شده ، سالمون ، تخم مرغ و آووکادو را روی کاهو قرار دهید.
در آخر سس را از یخچال خارج کنید و نصف آن را روی سالاد خود بریزید و مابقی سس را برای سرو در کنار سالاد قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد سالمون
سالاد سالمون جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سالاد سالمون را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر