
سس سیر این سالاد سالم بهش طعم بی نظیری میده. فقط 75 واحد کالری داره و این سالاد سرشار از اسیدفولیکه.برای سرو سالاد، اسفناج و سیب زمینی رو ترکیب کرده و کمی نمک روش بپاشین، سس رو روش ریخته و خوب هم بزنین. و با برگ های شاهی تزیین کنید.
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر
- اسفناج خرد شده 1 فنجان
- سیب زمینی پخته خرد شده 2 فنجان
- نمک برای مزه دار کردن
مواد لازم سس سیر
- سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- پودر شیر 1 قاشق چاخوری
- کشک کم چرب 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق چایخوری
- پودر خردل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و آنها را خرد نمایید.
اسفناج ها را پاک کرده بشویید و خرد کنید.
سیب زمینی پخته را با اسفناج مخلوط کرده و در یک ظرف دربسته داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
در این فاصله همه مواد سس را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا یک سس صاف و یکدست داشته باشید.
مواد را از یخچال بیرون آورده مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و سس را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند
نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد سیب زمینی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر