
آشپزخانه نمناک
مواد لازم برای تهیه ی سالاد سیسیلی
کلم بروکلی 4 فنجان
کشمش پلویی 1/2 فنجان
مغز تخمه 1/3 فنجان
آلو خشک 1/3 فنجان
هویج 1 فنجان
پیازقرمز 1 فنجان
ساقه کرفس 1 فنجان
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سیسیلی
پودر پیاز 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
سس مایونز 1 فنجان
پودر خردل 1/2 قاشق مربا خوری
عسل 1 قاشق غذا خوری
سرکه یا آبغوره 1/5 فنجان
زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه ی سس سالاد سیسیلی:
ابتدا در یک ظرف سس مایونز را با عسل و آبغوره خوب مخلوط می کنیم به طوری که عسل به خوبی با مواد ترکیب شده و یکدست شوند. پودر پیاز و سیر را به همراه ادویه های دیگر به سس اضافه می کنیم تا سس کاملا یکدست شود.
طرز تهیه سالاد:
کلم بروکلی را به اندازه های کوچک خرد میکنیم. پیاز - هویج - ساقه ی کرفس را مکعبی خرد می کنیم و به کلم بروکلی اضافه می کنیم. به مخلوط کلم بروکلی و سبزیجات دیگر کشمش و آلو و مغز تخمه را اضافه کرده و در انتها سس آماده شده را به آن می افزاییم.
نکته:در صورت نیاز هویج ها و ساقه های کرفس را می توانید نیم پز کنید اما در اصل این سالاد با مواد کاملا خام تهیه می شود.
نکات تکمیلی در مورد
جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

_pics/مواد-لازم.jpg)
زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر