
“سالاد هندوانه با پنیر کاتیج” پیشنهاد امروز ما برای یک سالاد خوشمزه و لذیذ است که طرز تهیه را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
- پیاز قرمز خرد شده (یک چهارم فنجان)
- آبلیمو ( یک چهارم فنجان)
- هندوانه (4 فنجان)
- پنیر کاتیج ریز ریز شده ( یک چهارم فنجان)
- سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شده (نصف تا یک فنجان)
- فلفل چیلی ( نصف یک فلفل)
- گشنیز خرد شده (یک چهارم فنجان)
- زیره برای مزه دار کردن (مقدار کمی)
طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد کنید ، پیاز خرد شده را چند دقیقه ای در آبلیمو قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله هندوانه را به شکل حبه های قند خرد کنید.
جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی را پوست کنده بپزید و خرد نمایید.
در آخر گشنیز و پنیر کاتیج را خرد کنید.
همه مواد بالا را در ظرف سالاد ریخته و خوب مخلوط کنید. سالاد را با برگ های گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
سالاد هندوانه با پنیر کاتیج جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد هندوانه با پنیر کاتیج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر