.jpg)
مواد لازم سالاد پانتسکا (Pantesca Salad)
- سیب زمینی 600 گرم
- گوجه فرنگی 300 گرم
- زیتون سیاه 100 گرم
- کیپر 20 گرم
- سرکه ½ پیمانه
- پیاز 1 عدد قرمز
- ریحان چند برگ
- روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
- آویشن به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه سالاد پانتسکا (Pantesca Salad)
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بگذارید تا آبپز شوند.
در این فاصله پیازها را خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.
پیاز ها را برای نیم ساعت تا یک ساعت بگذارید داخل سرکه بماند تا مزه دار شود.
سیب زمینی های پخته شده را به شکل دخلواه برش بزنید.
یک ظرف بزرگ بردارید و سب زمینی خرد شده و گوجه گیلاسی را داخل آن بریزید.
پیاز ها را از سرکه خارج کرده و به سیب زمینی اضافه کنید.
زیتون سیاه و ریحان و آویشن را داخل ظرف بریزید و همه مواد را مخلوط کنید.
در آخر سرکه ، کیپر ، روغن زیتون ، و کمی نمک و فلفل افزوده و سالاد را هم بزنید و سرو نمایید.
سالاد را میتوانید با برگ های ریحان و زیتون تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد پانتسکا
سالاد پانتسکا جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سالاد پانتسکا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر