
مواد لازم سالاد گرم کدو تنبل
- کدو تنبل :1 کیلوگرم
 - پنیر موتزارلا :125 گرم
 - نان تست : 125 گرم
 - برگ شاهی :50 گرم
 - روغن زیتون : 60 میلی لیتر (¼ پیمانه)
 - ژامبون گوشت :8 ورقه
 - شکر قهوه ای : ½1 قاشق غذاخوری
 - سرکه قرمز : 1 قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه سالاد گرم کدو تنبل
ابتدا کدو را برش داده کمی روغن زیتون و فلفل روی آن ریخته و به مدت نیم ساعت با درجه 180 سانتی گراد در فر بگذارید تا برشته و طلایی شود و در این فاصله نان ها را تست کرده و به شکل مکعب برش بزنید.
ژامبون ها را خرد کرده و سرخ کنید سپس کدو ها را از داخل فر بیرون آورده و کنار بگذارید و مقداری سرکه داخل سینی فر بریزید تا مزه کدو را به خود بگیرد.
دیس سالاد را آماده کنید و کدوها را روی آن قرار داده و ژامبون و نان خرد شده را روی آن بریزید.
برگ های شاهی را در اطراف کدو ها بچینید و سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد گرم کدو تنبل
سالاد گرم کدو تنبل جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
سالاد گرم کدو تنبل را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی 
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر