
مواد لازم برای سالاد گوجه گیلاسی بریانی
- گوجه فرنگی گیلاسی 400 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- دانه کاج 75 گرم
- عسل 2 قاشق چایخوری
- سرکه بالزامیک ½ 2 قاشق غذاخوری
- برگ اسفناج جوان 160 گرم
طرز تهیه سالاد گوجه گیلاسی بریانی
ابتدا گوجه گیلاسی را شسته از وسط برش بزنید ، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و گوجه ها را با مقداری نمک ، فلفل و روغن آغشته کرده و به مدت 10 دقیقه با حرارت 180 درجه داخل فر بریانی کنید.
در این فاصله دانه های کاج را در تابه ای بو دهید، برای این کار ابتدا دانه ها را بشویید تا تمیز شود.
کف تابه ای را با کاغذ روغنی بپوشانید و دانه ها را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا دانه ها برشته شوند.
برگ های اسفناج را در ظرف مخصوص سالاد بچینید و گوجه ها را روی آن قرار داده و دانه های کاج را روی آن بپاشید.
در ظرفی دیگر سرکه ، روغن زیتون ، عسل ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده روی سالاد بریزید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد گوجه گیلاسی
سالاد گوجه گیلاسی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد گوجه گیلاسی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر