
طرز تهیه “سیب زمینی تنوری” شکم پر با سوسیس و پنیر
مواد لازم برای سیب زمینی تنوری شکم پر با سوسیس و پنیر
- سیب زمینی :8 عدد
- کره:2 قاشق سوپخوری
- سوسیس چرخکرده :450 گرم
- پنیر چدار :2 فنجان
- خامه ترش و پیازچه :برای تزیین
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر با سوسیس و پنیر
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر با سوسیس و پنیر فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
با چنگال چند سوراخ داخل سیب زمینی ها ایجاد کنید و مستقیماً آنها را روی توری فر قرار دهید و بگذارید تا 50 دقیقه ای در فر بپزد.
برای امتحان میتوانید یک چاقو داخل سیب زمینی فرو ببرید و اگر چاقو به آسانی در آن فرو رفت ، زمان پخت سیب زمینی ها کافیست.
سیب زمینی ها را روی یک توری بگذارید تا خنک شوند. و وقتی سیب زمینی ها کاملا خنک شدند ، آنها را از طول نصف کنید و گوشت سیب زمینی را با یک قاشق در بیاورید به طوری که ضخامت دیواره آن نیم سانتی متر باشد.
سپس دو طرف پوست و داخل سیب زمینی ها را به کره آغشته کنید. مقداری نمک و فلفل هم روی آن بپاشید.
سیب زمینی ها را به طوری که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد داخل سینی فر بچینید. و فر را روی کباب پز بگذارید و اجازه دهید سیب زمین ها 2 دقیقه زیر کباب پز بمانند.
بعد برگردانید و طرف دیگر آن را 2 دقیقه دیگر زیر کباب پز بگذارید. سپس سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید.
یک تابه ی نچسب و بزرگ را روی شعله ی نسبتاً پایین قرار دهید و سوسیس چرخکرده را در داخل آن تفت دهید و تکه های به هم چسبیده را خرد کنید.
وقتی سوسیس ها کاملا پخته شدند آنها را داخل سیب زمینی ها بریزید و روی هر کدام 2 قاشق سوپخوری پنیر بریزید و مجددا بگذارید سیب زمینی ها 4 تا 5 دقیقه تا زیر کباب پز قرار بگیرند تا پنیر آب شود.
سیب زمینی ها را با خامه ترش و پیازچه خرد شده تزئین کنید و به صورت داغ سرو نمایید.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر با سوسیس و پنیر
نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی تنوری
سیب زمینی تنوری جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سیب زمینی تنوری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
“پنیر توپی” خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه “سیب زمینی سرخ کرده با پوست” و پنیر و ژامبون
“توپک مرغ با کنجد” همراه با دستور تهیه خوشمزه
طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی