
طرز تهیه ماهی تیلاپیا در فر برای افرادی که از طرفداران غذاهای پرخاصیت دریایی هستند. فیله های ماهی تیلاپیا را با ادویه ها و جعفری مخلوط کنید و اجازه دهید تا خوب مزه دار شود.
مواد لازم ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان
طرز تهیه ماهی تیلاپیا و پنیر پارمسان :
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
سپس در یک ظرف کم عمق پنیر پارمسان ، جعفری خرد شده ، فلفل قرمز و نمک را خوب مخلوط کنید.
روغن زیتون را با برس به فیله تیلاپیا بمالید و در مخلوط پنیر پارمسان قرار دهید تا دو طرف ماهی پوشانده شود. ته سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و فیله ها را داخل سینی فر گذاشته تا به مدت 10 تا 20 دقیقه فیله ها پخته شوند.
نکات تکمیلی در مورد ماهی تیلاپیا
ماهی تیلاپیا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ماهی تیلاپیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .