
آموزش تهیه مرحله به مرحله “مارمالاد توت فرنگی” خوش رنگ
چه تفاوتی بین مربا و مارمالاد است؟
مارمالاد، یک نوع مربای خمیری شکل و ژله ای است که در آن تکه های میوه اصلا مشخص نیست .ولی در تهیه مربا معمولا میوه را به شکل درسته می پزند.
مواد لازم مارمالاد توت فرنگی
- توت فرنگی : 3 کیلوگرم
- شکر: 1.5 تا 2 کیلوگرم
- ژلاتین :3 ورق
تهیه مارمالاد توت فرنگی خوشمزه
طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی
توت فرنگی ها را پس از شستن و تمیز کردن در قابلمه لعابی بریزید و له کنید و شکر را لا به لای آنها بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر آب شود.
بعد از اینکه شکر در توت فرنگی ها حل شد قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .
هر از گاهی آن را هم بزنید تا مارمالاد سفت شود.
ژلاتین را در کمی آب جوش حل کنید و داخل مارمالاد سفت شده بریزید تا یکی دو جوش بزند.
بعد حرارت زیر آن را خاموش کنید .
مارمالاد توت فرنگی بعد از خنک شدن باید غلیظ و کاملا بدون آب باشد.
آن را در شیشه های مناسب و در یخچال نگهداری کنید.
مارمالاد توت فرنگی خوشرنگ و خوش طعم
نکاتی درباره تهیه مارمالاد توت فرنگی:
- اگر در هنگام پخت مربا یا مارمالاد ،میوه و شکر را با حرارت بالا و در مدت زمان زیادتری بجوشانید،رنگ آنها تیره تر خواهد شد.
- برای درست کردن مارمالاد باید در مصرف ژله یا پودر ژلاتین دقت کنید تا مارمالاد به کشسانی عسل نرسد.
- برای اینکه مارمالاد توت فرنگی یا هر نوع مارمالاد دیگری رنگ بهتری پیدا کند بهتر است آن را داخل ظرف مسی یا لعابی درست کنید.
- برای تهیه مارمالاد توت فرنگی، به ازای هر 1 کیلو توت فرنگی به 1 کیلو شکر نیاز دارید.
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد توت فرنگی
مارمالاد توت فرنگی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد توت فرنگی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .



آموزش مرحله به مرحله تهیه “موساکا”
آموزش تهیه مرحله به مرحله “سیب زمینی دوشس”
آموزش مرحله به مرحله برای تهیه “شیرینی مادلین موکا”
آموزش مرحله به مرحله تهیه “نان گیسو” در خانه
آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه
آموزش تهیه مرحله به مرحله “حلوای هویج” خوشرنگ
آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله تهیه “رب انار”
آموزش مرحله به مرحله تهیه “سس مُرنیی” در منزل