
پنیر موتزارلای تازه با کاور ترد و کرانچی همراه با سس گوجه فرنگی تند شما را به بهشت می برد.
مواد لازم برای پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند
- سس گوجه فرنگی تند :400 گرم
- پنیر موتزارلای تازه :220 گرم
- پودر سوخاری یا خرده نان : ¼1 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده :¼ پیمانه
- تخم مرغ :2 عدد
- سیر :2 حبه
- آرد ساده : 2 قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی سرخ کردنی :به مقدار لازم
طرز تهیه پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند
پنیرها را ابتدا آبکش کنید تا آب اضافه آن گرفته شود.
ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید.
آرد ساده را درون یک بشقاب بریزید.
در ظرفی دیگر آرد سوخاری یا خرده نان و پنیر پارمزان رنده شده را مخلوط کنید و به آن کمی فلفل بزنید.
سپس پنیر موتزارلا را به صورت تک تک در آرد بغلطانید و تمام سطح آن را به آرد آغشته کنید.
بعد پنیرها را داخل تخم مرغ بیندازید ، در آخر هم داخل مخلوط آرد سوخاری می اندازیم تا خوب آردی شود.
برای پوشش بهتر پنیرها مجددا پنیر را داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری فرو کنید تا حجم آن ضخیم تر شود و بعد از سرخ شدن تردتر شود.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
بعد پنیرهای آغشته شده به آرد را داخل سینی بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
داخل قابلمه ای کوچک را تا نیمه بیشتر روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
سپس پنیرها را یکی یکی داخل قابلمه بگذارید و بعد به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ می کنید.
پنیرهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. پنیرها را با سس گوجه فرنگی تند سرو کنید.
پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند
نکات تکمیلی در مورد پنیر سوخاری
پنیر سوخاری جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پنیر سوخاری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
“پنیر توپی” خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه “سیب زمینی سرخ کرده با پوست” و پنیر و ژامبون
“توپک مرغ با کنجد” همراه با دستور تهیه خوشمزه
طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی