
طرز تهیه “پنیر کممبرت با آجیل” که یک تجربه باورنکردنیست
مواد لازم برای پنیر کممبرت با آجیل
- پنیر کممبرت:250 گرم
- سیر :یک حبه ورقه شده
- برگ رزماری تازه :چند عدد
- ساقه خشک شده رزماری :چند عدد
- زغال اخته خشک:1/2 پیمانه
- مخلوط آجیل :1/2 پیمانه
- روغن زیتون :به مقدار لازم
- نان تست خشک شده:8 عدد
- نمک دریایی :به مقدار لازم
تهیه پنیر کممبرت با آجیل
طرز تهیه پنیر کممبرت با آجیل
ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک برش نازک از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه چند عدد برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید.
روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه در فر داغ شده قرار دهید.
تکه های کوچک نان تست خشک شده را در ساقه های رزماری فرو ببرید و روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید و نیز کمی نمک بپاشید.
بعد نان ها را در سینی فر قرار دهید تا با پنیر کممبرت حرارت ببینند و تست شوند.کرن بری و مخلوط آجیل ها را با هم خردکنید.
سپس نان های تست شده و پنیر داغ و مخلوط آجیل و کرن بری را روی یک بشقاب بچینید .برای میل کردن نان را اول در پنیر آب شده و بعد در مخلوط آجیل و کرن بری فرو ببرید و میل کنید.
پنیر کممبرت با آجیل
نکات تکمیلی در مورد پنیر کممبرت با آجیل
پنیر کممبرت با آجیل جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
پنیر کممبرت با آجیل را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
“پنیر توپی” خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه “سیب زمینی سرخ کرده با پوست” و پنیر و ژامبون
“توپک مرغ با کنجد” همراه با دستور تهیه خوشمزه
طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی