
با نحوه درست کردن “چیپس هویج” در آشپزخانه نمناک آشنا شوید و این خوراکی خانگی را تهیه کرده و لذت ببرید.
مواد لازم برای چیپس هویج
- هویج بزرگ:3 عدد (450 گرم)
- هویج وحشی بزرگ: 2 عدد (450 گرم)
- روغن: برای سرخ کردن
- نمک:1 قاشق چایخوری
- آویشن تازه خرد شده:نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه چیپس هویج
هویج ها را بعد شستن و خشک کردن پوست بگیرید و به وسیله پوست کن به صورت نوارهای باریک و یک اندازه خرد کنید و هسته وسط آن را دور بریزید.
نمک و آویشن را هم روی هویج ها بریزید .
ظرف بزرگی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید به طوری که هویج ها داخل روغن قوطه ور شوند.
وقتی حرارت روغن به 375 درجه رسید نوارهای هویج را داخل آن بریزید و بعد از برشته شدن با کفگیر هویج ها را در بیاورید و روی دستمال روغن گیر بریزد تا روغن اضافه آن گرفته شود.
نکات تکمیلی در مورد چیپس هویج
چیپس هویج جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
چیپس هویج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
“پنیر توپی” خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه “سیب زمینی سرخ کرده با پوست” و پنیر و ژامبون
“توپک مرغ با کنجد” همراه با دستور تهیه خوشمزه
طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی