.jpg)
مواد لازم کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian)
- بادنجان : 1 کیلوگرم
 - کرفس : 600 گرم
 - گوجه فرنگی :500 گرم
 - زیتون سیاه بدون هسته : 200 گرم
 - تخم کاج : 70 گرم
 - شکر :50 گرم
 - سرکه سفید :½ پیمانه
 - پیاز سفید : 2 عدد بزرگ
 - ریحان : 1 دسته
 - کیپر:3 قاشق غذاخوری
 - روغن زیتون بکر : به میزان لازم
 
طرز تهیه کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian)
ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته خرد کنید و داخل آب نمک بگذارید تا تلخی اش گرفته شود و در این فاصله ساقه کرفس را خرد کنید و در مقداری آب بگذارید پخته شود سپس بادنجان ها را آبکش کرده و در تابه ای تفت دهید تا سرخ شود، در تابه ای دیگر پیاز را سرخ کنید
کرفس پخته شده را در مقداری روغن بگذارید تا سرخ شود و گوجه خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
بعد از سرخ شدن همه مواد را در یک تابه ریخته و تخم کاج، زیتون و کیپر را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در آخر سرکه و شکر را اضافه نمایید و شعله را خاموش کنید و مواد را در ظرف مخصوص سالاد ریخته و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و با برگ های ریحان تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian)
کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian) جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاپوناتا سیسیلی (Caponata sicilian) را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .



زمان مناسب صرف سالاد قبل غذاست یا بعد غذا ؟
طرز تهیه سالاد کاب روسی 
طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی
نکات طرز پخت و تهیه سالاد ماکارونی مرغ ساده و شیک
دستور تهیه “سالاد آمریکایی” ویژه به سبک نیویورکی
“سالاد ماکارونی” با تن ماهی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “سالاد هاوایی” خیلی شیک و مجلسی
بهترین نکات تهیه سالاد ماکارونی خانگی با طعمی بی نظیر