
مواد لازم برای کدوی کباب شده همراه با لیمو و نعنا
- کدوی متوسط :4 عدد
- پیاز قرمز کوچک :1 عدد
- پوست رنده شدۀ لیمو:1 قاشق سوپ خوری
- آب لیمو :¼ لیوان
- روغن زیتون :1 قاشق سوپ خوری
- برگ های تازه و کوچک نعنا :2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کدوی کباب شده همراه با لیمو و نعنا
ابتدا دمای فر را روی حرارت 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. کدو ها را از طول نصف کنید و در قاچ های درشت خرد کنید.
پیاز را هم به دو قسمت تقسیم کنید و به صورت حلقه های نازک خرد کنید. سپس کدو ، پیاز ، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن زیتون را در یک ظرف بریزید و به آنها مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
بعد به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کدوها نرم شوند. سپس کدوهای کبای شده را با برگ های کوچک و تازه نعنا تزئین کنید.
کدوی کباب شده
نکات تکمیلی در مورد کدوی کباب شده
کدوی کباب شده جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کدوی کباب شده را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
“پنیر توپی” خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه “سیب زمینی سرخ کرده با پوست” و پنیر و ژامبون
“توپک مرغ با کنجد” همراه با دستور تهیه خوشمزه
طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی