
“کلم بروکلی کبابی” یک پیش غذای گیاهی خوشمزه و متفاوت است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای کلم بروکلی کبابی
- کلم بروکلی پاک شده :2 دسته (حدود 550 گرم)
- سیر (له شده) :3 حبه
- روغن زیتون :4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان کافی
پخت کلم بروکلی کبابی
طرز تهیه کلم بروکلی کبابی
ابتدا فر را روشن کنید و قسمت برویلر (broiler) آن را آماده کنید.
داخل ظرف مخصوص فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.بعد کلم ها را یک لایه روی این فویل بچینید و سیر، روغن زیتون ، نمک و فلفل را روی آن بپاشید.
ظرف را زیر قسمت برویلر فر گذاشته و اجازه دهید به مدت 6 تا 8 دقیقه کلم ها طلایی رنگ شوند. وقتی چنگال را در ساقه کلم فرو بردید و نرم بود ، آن را از فر خارج کنید.
و بلافاصله سرو کنید.
داخل ظرف مخصوص فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.بعد کلم ها را یک لایه روی این فویل بچینید و سیر، روغن زیتون ، نمک و فلفل را روی آن بپاشید.
ظرف را زیر قسمت برویلر فر گذاشته و اجازه دهید به مدت 6 تا 8 دقیقه کلم ها طلایی رنگ شوند. وقتی چنگال را در ساقه کلم فرو بردید و نرم بود ، آن را از فر خارج کنید.
و بلافاصله سرو کنید.
کلم بروکلی کبابی
نکات تکمیلی در مورد کلم بروکلی کبابی
کلم بروکلی کبابی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کلم بروکلی کبابی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
“پنیر توپی” خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه “سیب زمینی سرخ کرده با پوست” و پنیر و ژامبون
“توپک مرغ با کنجد” همراه با دستور تهیه خوشمزه
طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی